Lær at udfærdige du en webtilgængelighedserklæring, der viser hvordan din webside er overfor handicappede

Alle websider, som har karakter af offentlig interesse eller hvor ejeren af websiden er finansieret med minimum 50% offentlige midler, der skal der udarbejdes en side, hvor man beskriver hvordan websiden er og hvordan den kan benyttes af handicappede. 

Denne beskrivelse hedder en webtilgængelighedserklæring og er et lovkrav for alle offentlige websider. 

Hvis du er en privat ejer af en webside, så kan det også vise at du tager gode adgangsforhold seriøst, når du har en webtilgængelighedserklæring på.

Nærmere beskrivelse af kurset er under udarbejdelse. 

Vil du allerede nu sikker dig adgang som en af de første på dette digitale kursus, hvor der er introrabat så skriv til os på Webtilgængelighedskursus@handicapvenlig.dk så noterer vi dette og skriver til dig så snart dette kursus går online.

INFORMATION

HandicapVenlig.dk tilbyder vejledning om handicapvenlige adgangsforhold overfor især steder med offentlig adgang, så handicappede kan også kan benytte stedets fysiske sted og/eller webside.

Min vejledning omfatter hvordan du skaber såvel god fysisk som psykisk adgangsforhold, så du kan få fat i en større potentiel kundegruppe, når forholdene er i orden. Ligeledes kan jeg hjælpe jer med at gøre jeres webside handicaptilgængelig efter WCAG 2,1 standarden, ADA og Section 508

Let’s Get Social