Det store 12 ugers forløb med 1:1 sessions og maks 10 deltager i gruppeforløb

Dette kursus henvender sig til virksomhedsejere, som vil gøre noget ved indretningen på ens fysiske sted samtidig med at gøre websiden klar så dennes gæster ikke smutter fordi de ikke kan læse hvad du skriver.

Kurset består af undervisningsmoduler, hvor du lærer hvordan du skal indrette dit fysiske sted. Herudover så er der også 1:1 sessions hvor vi taler om hvad du kan gøre, og der er også gruppesessions hvor du kan med maks 9 andre deltager i gruppesessions og få svar på dine spørgsmål. 

Forløbet løber over 12 uger, og det vil kun være åben for tilmelding få gange årligt. 

Nærmere beskrivelse af kurset er under udarbejdelse. 

Vil du allerede nu sikker dig adgang som en af de første på dette digitale kursus, hvor der er introrabat så skriv til os på 12ugerskursus@handicapvenlig.dk så noterer vi dette og skriver til dig så snart dette kursus går online.

INFORMATION

HandicapVenlig.dk tilbyder vejledning om handicapvenlige adgangsforhold overfor især steder med offentlig adgang, så handicappede kan også kan benytte stedets fysiske sted og/eller webside.

Min vejledning omfatter hvordan du skaber såvel god fysisk som psykisk adgangsforhold, så du kan få fat i en større potentiel kundegruppe, når forholdene er i orden. Ligeledes kan jeg hjælpe jer med at gøre jeres webside handicaptilgængelig efter WCAG 2,1 standarden, ADA og Section 508

Let’s Get Social