Kontakt HandicapVenlig.dk

Book en 15 minutters samtale med os her

Tid til telefonsamtaler

Du er altid velkommen til at ringe til mig på telefon 60896379, dog kan jeg være optaget af andre kunder, så jeg har ikke mulighed for at tage telefonen. 

For at jeg kan tage god tid til dig med en telefonsamtale, har jeg valgt at tilbyde det tirsdag og onsdag formiddag indenfor tidsrummet 10.00-12.00, hvor jeg tilbyder samtaler af 15 minutter. Du kan booke tidspunkt på ovenstående banner.

Her svarer jeg gerne på spørgsmål og vi kan finde ud af om de udfordringer du har på tilgængelighedsområdet er noget jeg kan hjælpe dig med vejledning på hvordan du skal gøre så det bliver løst og handicappede kan anvende dit sted eller webside afhængig af hvad det er der er af udfordringer hos dig

HandicapVenlig.dk's adresse og åbningstider

Bedst 10-15

Man-torsdag
Henvendelse på adresse kun efter aftale

Flensborglandevej 16, Rørkær, 6270 Tønder

Office Address

6089 6379

Hot Line, hvis du ikke kan finde svar i vores FAQ

info@handicapvenlig.dk

Email adresse

Du er også velkommen til at sende os en email hvis du har et spørgsmål. Vi vender tilbage så hurtigt vi har mulighed for det med et svar.

Nogle af de generelle spørgsmål vi får, har vi sat ind i vores FAQ

FAQ – Frequently Asked Questions

Samling af de mest spurgte spørgsmål vi får

Digitale kurser

Er det rigtigt det jeg hører at webshops skal være webtilgængelige?

Ja det er rigtigt at alle webshop med 10 ansatte eller mere skal have mindst AA niveau set udfra webstandarden på området. 

Lige nu ligger EU-direktivet hos regeringen, og det skal være implenteret i danske webshops senest i 2024. 

Alle websider, som er finansieret med mininum 50% offentlige midler skal allerede være webtilgængelige. Det fremgår af den lovgivning der er på området.

Fysisk gennemgang

Kan det betale sig at gøre noget ved de fysiske forhold?

Ja det kan godt betale sig at gøre noget ved dine fysiske forhold.

Når der er tale om fysiske forhold så kan det deles op i forhold, som kan bruges af personer med fysisk handicap og personer med psykisk handicap

Begge dele kan jeg hjælpe dig med vejledning om hvordan du skal gøre. 

Jeg har både kurser hvor du selv arbejder med at indrette så det bliver handicapvenligt men jeg har også kurser, hvor du får ekstra støtte med 1:1 gruppesessioner så du let kan få etableret god adgangsforhold på dit sted

Øvrige spørgsmål

Hvordan kan du også vejlede om psykisk tilgængelighed?
Udover vejledning om den fysiske tilgængelighed, der er beskrevet i bekendtgørelser og lovgivning, så kan jeg også vejlede om psykisk tilgængelighed.

Den psykiske tilgængelighed er ikke nedskrevet i bekendtgørelser og lovgivningen. Det kræver derimod en stor viden om psykiske handicaps for at kunne give denne vejledning.

Jeg har via mit redaktørarbejde på HandicapBarn.dk fået stor indsigt i psykiske handicaps. 

Desuden har jeg selv 3 børn med autisme, som hører ind under psykiske handicaps. Dette gør jeg har opnået en viden som jeg gerne deler ud af.

Vejledningsfirmaet HandicapVenlig.dk befinder sig lige udenfor Tønder i Sønderjylland.

Åben for fysisk fremmøde er kun muligt efter aftale.

INFORMATION

HandicapVenlig.dk tilbyder vejledning om handicapvenlige adgangsforhold overfor især steder med offentlig adgang, så handicappede kan også kan benytte stedets fysiske sted og/eller webside.

Min vejledning omfatter hvordan du skaber såvel god fysisk som psykisk adgangsforhold, så du kan få fat i en større potentiel kundegruppe, når forholdene er i orden. Ligeledes kan jeg hjælpe jer med at gøre jeres webside handicaptilgængelig efter WCAG 2,1 standarden, ADA og Section 508

Let’s Get Social