Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Når en person, der har specielle behov, vil mange af disse gerne vide på forhånd om det kan lade sig gøre at komme til det pågældende sted. Sådant har over 1.000.000 mennesker i Danmark det, at de har nogle specielle behov af forskellige karakter. Det viser en store undersøgelse, som SocialForskningsInstituttet har foretaget. Nogle har bevægelseshandicap, andre har syns eller hørehandicap.

En del virksomheder har ikke med i deres overvejelser om deres sted er handicapvenligt. Vi har også været udsat for, at virksomheder vi har været ude hos for at gennemgå handicapforhold til Ferie-Fritidsaktiviteter.dk/HandicapForhold.dk, at de har troet at deres sted var handicapvenligt nok. Men har bagefter fortalt os, at det har været en øjenåbner at vi kom og havde fokus på deres handicapforhold.

Hvornår skal vi komme og rådgive hos jeres firma? Vi er klar - skal dit firma være det næste vi rådgiver?

1.000.000 danskere berørt af funktionsnedsættelse i lettere eller sværere grad

Denne store gruppe af personer med funktionsnedsættelse søger efter viden om det enkelte sted, så de lettere kan se om der er mulighed for disse at være på det pågældende sted. Nogle har måske problemer med at benytte et almindelig toilet, og vil gerne vide om der er et handicaptoilet på stedet, andre har måske behov for at vide om kørestolen kan komme ind ad døren og så videre.

Det er her vi kan komme ind i billedet og hjælpe din virksomhed til at blive mere handicapvenlig og dermed har du en langt større potentiel købergruppe indenfor rækkevidde når du har gode tilgængelighedsforhold for handicappede på dit sted.

På ferie- og fritidsaktivitetssteder kan det betyde, at der er endnu større mulighed for at forøge købergruppen. Det skyldes, at mange handicappede tager deres familiemedlemmer og venner med, når de skal besøge disse steder.

Personer med funktionsnedsættelse ønsker på lige fod med andre at komme ud at opleve ting på rejser, aktivitetssteder og andre spændende steder, hvor de er sammen med deres familie eller venner. Både personen med funktionsnedsættelse og dennes familie er afhængige af, at der er gode adgangsforhold og tydelig brugerinformation om tilgængeligheden på stedet man ønsker at besøge.

Kontakt os for at høre nærmere for hvad vi kan gøre for netop din virksomhed