Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vores viden om handicapforhold og -venlighed stammer fra vores indehaver Søren Malchow, som har opsamlet viden om handicapforhold lige fra barns ben, og denne både teoretiske men også praktiske viden kommer nu dig og din virksomhed til gavn.

Indtil 3. klasse kunne vores indehaver hverken læse eller skrive. Fra 4. klasse sendte hans forældre på en katolsk skole, hvor Søren modtog ekstra undervisning i dansk, og hvor hans ordblindhed blev rettet så meget at han i dag sidder også som redaktør på HandicapBarn.dk og SkilteBranchen.dk udover at han også er indehaver af Luba.dk - rådgivende skiltefirma.

Kort efter han blev udlært på kontor, blev Søren i 1991 udsat for en arbejdsskade, hvor han beskadigede sit knæ. En arbejdsskade, som så udviklede sig til en arbejdsbetinget fibromyalgi. som han har lært at leve med. Knæskaden gør, at Søren's knæ pludselig kan knække sammen. Derfor har vi også allieret os med en god tømmermester, som hjælper os, når der skal sættes skilte op på facader, når der ikke er andre i vores firma som har tid eller mulighed for at stå på stiger.

Børn med sjælden genmutation

I 2006 fik indehaveren og hans hustru den dejlige oplevelse at blive forældre til en dreng, som de havde kæmpet for at få. Da drengen var 3½ år blev det konstateret, at han har en sjælden genmutation, hvor han formentlig var den første i Danmark efter det lægerne kunne finde som har denne. Senere er også den ene af hans søstre blevet konstateret med denne mutation.

Lægerne vidste intet om denne genmutation - her i 2018 er der på verdensplan fundet ca 350 personer med denne udfra vores erfaringer. Men tilbage i 2009 stod familien med et barn, som lægerne ikke kunne fortælle meget om, og det var startskuddet til stiftelsen af HandicapBarn.dk, der senere har medført Ferie-Fritidsaktiviteter.dk og HandicapForhold.dk, hvor vi har fokus på handicapforhold på de enkelte aktivitetssteder.

Kombinerer viden fra Indendørsarkitektstudiet med den praktiske viden fra livet

Med de mange erfaringer handicapmæssigt fra indehaverens egne børn, hans egen knæskade in mente og de erfaringer Søren høster via redaktørposten på HandicapBarn, så har vores Luba.dk fået et større praktisk erfaringsgrundlag, som vi bruger i tæt tilknytning til den teoretiske uddannelse han er langt henne i (har indtil videre gennemført ca 2/3 dele af indendørsartikektstudiet) hvor han ligger med et snit på ca 10,7. 

I Indendørsarkitektstudiet indgår såvel teoretisk som praktisk viden om bygningsreglementet. Derfor har området omkring indretning for personer med funktionsnedsættelse altid haft Sørens store interesse indenfor bygningsregelmentet tillige. 

Bygningsregelmentet har visse minimumskrav, men det er desværre ikke altid den tager fat om de nødvendige handicapforhold den foreskriver - blandt andet overfor personer med synsnedsættelse mm. Her kommer vi så ind med vores ekstra viden, som man ikke kan læse sig til, men som kommer fra de livserfaringer om at leve med handicap

Kontakt os for at høre nærmere for hvad vi kan gøre for netop din virksomhed