Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hej. Velkommen hos Søren Malchow, indehaver af HandicapVenlig.dk

Hos undertegnede hjælper jeg dig ikke blot med at kunne finde af hvordan det går med adgangsforholdene i din virksomhed Jeg hjælper dig også med at kunne skabe et grundlag for at skabe en potentiel større kundeunderlag.

For jeg ved at det kan lade sig gøre at skabe et potentielt større kundeunderlag, og jeg ved at det 

  • kan være svært at kunne se hvordan adgangsforholdene skal eller bør være, hvis man vil have denne kundegruppe ind gennem sine døre i virksomheden
  • kan være en oversigt over hvad der bør gøres først, hvis vi finder områder, hvor der kan ske forbedringer
  • kan se ud som alt er i orden umiddelbart når vi kikker på både de fysiske og psykiske tilgængeligheder, men hvor det er små justeringer der kan betyde meget for handicappede

Jeg står klar til at hjælpe dig, hvis du også er klar til at være med til at udvikle din virksomheds fysiske arealer så du også kan tjene flere penge ved at åbne op for et potentiel større kundegruppe.

Udtalelse fra en kunde, vi har været hos og vejledt om adgangsforhold:

“Vi har i dag haft besøg af Søren her hos os, med henblik en gennemgang af mulige forbedringer som kan øge tilgængeligheden til vores B&B for gæster med gangbesvær mm.

Søren var grundig i sin gennemgang og kom med forslag til flere prisoverkommelige forbedringer, som egentlig var indlysende når først de bliver påpeget.

Ting man ikke tænker over eller ser til hverdag. Vi glæder os til at påbegynde arbejdet endnu flere gæster får mulighed for at besøg os.”

Udtalt af ejer af B&B sted

Jeg står klar til at hjælpe dig. 

Søren Malchow, vejleder og foredragsholder