Kursustilbud

Hidtil har vi kun vejledt vores kunder med 1:1 session - hovedsagligt i Sønderjylland.

Fremover så vil du også kunne deltage i vores online kurser, så du kan tage disse hjemme hos dig selv når du har tid til dette. 

Alle vores kurser vil være "sådan skal du gøre", hvor du lærer eksempelvis at fixe din webside så også handicappede kan benytte din webside uden at de smutter igen som følge af at læse denne.

71% af dem der ikke kan læse en webside smutter igen og over til en konkurrent som har en mere læsebar webside. 82% af disse er endda villig til at betale mere for samme ydelse. 

Herudover vil du se vores online-kurser som du kan købe hos os.
Image
Lær hvordan du fixer din webside så dine kunder ikke smutter fordi de ikke kan læse din webside

Kurset "Fix din webside så kunden ikke smutter"

Fix din webside så kunden ikke smutter

Mange websideejere og administratorer tænker ikke over, at der også skal være gode adgangsforhold for dem, som har svært ved at læse og se. 

Faktisk er der rigtigt mange, som har disse problemer med at læse og synsbesvær. Men der er mulighed for at gøre noget ved dette så også personer med handicaps som læse og besvær også kan læse din webside. 

Med 8 ugers kurset "Fix din webside så kunden ikke smutter" får du 8 hovedmoduler, hvor du lærer om hvordan du skal gøre til at få din webside til at blive læsbar. Udover undervisningsvideoer vil du også kunne deltage i ugentlige livesession hvor emner tages op. 
Image


På kurset arbejder vi udfra den gældende standard på området, så du kan opnå en minimum niveau AA, når du har fulgt de ting du skal gøre. 

Standarden er delt op i A - AA og AAA i hvor meget en webside har af webtilgængelighed, som det så fint hedder i fagsproget.
Image

Sådan udfærdiger du en webtilgængelighedserklæring

Alle websider, som har karakter af offentlig interesse eller hvor ejeren af websiden er finansieret med minimum 50% offentlige midler, der skal der udarbejdes en side, hvor man beskriver hvordan websiden er og hvordan den kan benyttes af handicappede. 

Denne beskrivelse hedder en webtilgængelighedserklæring og er et lovkrav for alle offentlige webside

Få gode adgangsforhold så handicappede med fysisk og psykisk handicap kan benytte dit sted

På kurset lærer du hvordan du skal indrette dit fysiske sted så personer med fysisk handicap eller personer med psykisk handicap kan bruge dit sted. 

Psykisk handicap kan være autisme, ADHD og lignende mens fysisk handicap kan være en som anvender en kørestol, er dårligt gående mm.
Image
Image

DET STORE 12 UGERS FORLØB MED 1:1 SESSIONS OG MAKS 10 DELTAGER I GRUPPEFORLØB

Dette kursus henvender sig til virksomhedsejere, som vil gøre noget ved indretningen på ens fysiske sted samtidig med at gøre websiden klar så dennes gæster ikke smutter fordi de ikke kan læse hvad du skriver.

Kurset består af undervisningsmoduler, hvor du lærer hvordan du skal indrette dit fysiske sted. Herudover så er der også 1:1 sessions hvor vi taler om hvad du kan gøre, og der er også gruppesessions hvor du kan med maks 9 andre deltager i gruppesessions og få svar på dine spørgsmål. 

Forløbet løber over 12 uger, og det vil kun være åben for tilmelding få gange årligt. 

INFORMATION

HandicapVenlig.dk tilbyder vejledning om handicapvenlige adgangsforhold overfor især steder med offentlig adgang, så handicappede kan også kan benytte stedets fysiske sted og/eller webside.

Min vejledning omfatter hvordan du skaber såvel god fysisk som psykisk adgangsforhold, så du kan få fat i en større potentiel kundegruppe, når forholdene er i orden. Ligeledes kan jeg hjælpe jer med at gøre jeres webside handicaptilgængelig efter WCAG 2,1 standarden, ADA og Section 508

Let’s Get Social