Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Der er store delte meninger om Black Friday, Cyper Monday, men du kan miste mange kunder hvis du ikke har de rette ting på din webside/shop

Mange firmaer går for givet, at alle kan bruge deres websider og webshops, men det er langt fra alle som kan gøre dette. 

En manglende webtilgængelighed gør at du faktisk kan støde nogle mennesker fra dig på din webshop, hvis du ikke har funktioner så gæsterne kan bruge dine online medier.

Går du glip af ca 650.000 potentielle kunder, som har deres udfordringer med at læse?

Har du tænkt på at der i Danmark alene er ca 650.000 danskere som enten er ordblinde eller læsesvage, og derfor har svært ved at læse hvad der står på din webside. Det er jo faktisk en stor potentiel kundegruppe du her går glip af, som du måske slet ikke vidste at du ikke kan nå rigtigt uden de rette tilgængelighedsmidler. 

Kunne det ikke havde været dejligt, hvis du havde haft muligheden for også at kunne sælge online til så mange personer, og sikken en ekstra omsætning det kan være?

Du er ikke den eneste, der ikke lige tænker over dette. Vi selv har også ikke haft nok fokus på dette tidligere, men har nu sat fokus på dette her på HandicapVenlig.dk, hvor vi med den nye udgave er fyldt ud tilgængelighed og opfylder de krav som WCAG 2.1 standarden har som krav.

WCAG er en international standard, som har opsat nogle krav om hvordan en webside skal se ud hvis den skal kunne være webtilgængelighed, således at handicappede også kan benytte en webside.

Går du glip af ca 75.000 potentielle kunder, som har deres udfordringer med at deres syn?

En anden relativ større gruppe du også går glip af, at du ikke har gode webadgangsforhold overfor denne persongruppe er personer som er blinde eller synssvage. 

Hvad er det for noget adgangsforhold du mangler for at blinde og synssvage kan bruge ens webside, tænker du måske? Øverst oppe på vores webside, kan du se nogle funktioner med konstrast, som betyder at synssvage også har mulighed for at bedre se hvad der står, da funktionerne giver mulighed for at benytte vores webside.

Samme funktioner kan også bruges til webshops, så man ikke går glip af ovennævnte ca 725.000 personer, der kunne være potentiel i en webshop