Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Book et skræddersyet foredrag  om diversity management set ud fra handicapvinklen,et liv med handicap inde på livet, om revaliderings- og genoptræningsmetoden Koncept RevaFlex, om sagsbehandlingsmetoden Model HandicapBarn eller om livet med handicappede børn, hvor jeg deler ud af mine oplevelser og erfaringer.

Gennem et liv, hvor jeg har haft handicap inde på livet, har det givet mange oplevelser på hvad det vil sige at leve med handicap. Dette fortæller jeg gerne om, ligesom det har livet med handicappede børn hvad det giver af glæder og udfordringer.

Her er lidt kort om hvad mine foredrag kan indeholde:

Foredrag om tilgængelighed webdesign

Med tilgængelig webdesign betyder, at din webside også kan bruges af personer med handicap. Under foredraget kommer jeg ind på hvordan du skal gøre, og om hvordan kan du få en PDF til at tale udfra et word dokument. 

Foredrag kan være fra 1 - 4 timer. Skal vi udover 1 time så kan jeg lave en workshop som kan vare efter aftale, hvor der vil være inbygget opgaver ind i denne.

Foredrag om deversity Management

Diversity management henviser til organisatoriske handlinger, der sigter mod at fremme større integration af medarbejdere fra forskellige baggrunde i en organisations struktur. Afhængig af et virksomheds mål og den branche, det opererer i, kan virksomhedsstrukturen afvige markant mellem virksomheder.

Med baggrund i at jeg har været med til at udvikle revaliderings- og genoptræningsmetoden Koncept RevaFlex, så tager jeg udgangspunkt i hvordan det er at have en medarbejer med specielle behov ansat i ens virksomhed når vi taler om Diversity Management.

Foredrag kan være fra 1 - 8 timer. Skal vi udover 1 time så kan jeg lave en workshop som kan vare efter aftale, hvor der vil være inbygget opgaver ind i denne.

Foredrag om at have handicap inde på livet

I små 30 år har jeg haft handicap tæt inde på livet. Inden da vidste jeg ikke meget om det, men efter en arbejdsskade i 1991, så kan jeg fortælle meget. Foredraget kan kombineres med hvordan er det at leve livet med handicappede børn. 

Foredrag varer ca 1 time.

Foredrag om revaliderings- og genoptræningsmetoden Koncept RevaFlex

RevaFlex er en metode, som betyder at personen som har været udsat for et traume - altså en skade, kan gå fra at få ødelagt sit livsværd, blive nedbrudt til at komme i gang igen. Oftest ses at familier bliver nedbrudt når en skade sker. Men med de rette metoder, så kan det betyde at familier kan genopstå.

Foredrag varer ca 1 time. 

Foredrag om sagsbehandlingsmetoden Model HandicapBarn

Sagbehandlingsmetoden Model HandicapBarn er en metode som egner sig til sagsbehandling overfor familier med handicappede børn, og som tager udgangspunkt i familer med netop handicappede børn. Men metoden kan også bruges til andre målgrupper. 

Foredrag varer ca 1 time.

Foredrag om livet med handicappede børn

Grundet to børn med en sjælden genmutation 22q11 duplication så har livet vendt op og ned på hvad det giver af glæder og udfordringer, hvor omgivelser nogen gange kan have svært ved at forstå handicap, som også kan være usynligt. 

Foredrag varer ca 1 time.