Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

For du er jo klar til at gøre det lettere for dine kunder og gæster at de kan komme til dig, så de bliver gladere. Som jeg også siger ”Glade kunder giver bedre omsætning”

Du mærker jo inde i dig, at der vil ske noget stort i din forretning, når dine kunder kan komme til dig uden problemer for dem.

Jeg har selv været i den situation, hvor jeg ikke har kunnet sammen med min familie besøge virksomheder og aktivitetssteder, da det ikke har været muligt at være der.

Det har ikke været sjovt at måtte opgive et planlagt besøg på en bestemt virksomhed eller sted, grundet at vi er blevet mødt med manglende forhold, som gjorde at vi måtte opgive det belagte besøg og hvor virksomheden da så har måtte miste en omsætning de ville kunne have fået ved vores besøg, og vi er 5 i vores lille familie.

Men det behøver ikke at være så svært at finde en løsning på at gøre kunder og gæster glade selvom du afprøver forskellige metoder til at skabe glæde hos disse.

At bruge penge på lette løsninger, som gør at det alligevel ikke bliver lettere at besøge din virksomhed eller bruge nogle smarte markedsføringsmetoder, som ikke giver den rette adgang?

Men én ting jeg har taget med videre med de mange steder vi har måtte opgive at besøge grundet det ikke var muligt at komme ind.

Det behøver ikke at være så svært at etablere adgang så dine potentielle kunder kan komme ind og bruge din virksomhed.

Gør du det bare svært for dem i dag med hovsaløsninger, der ikke virker?

  • Vil du have klarhed over hvordan du skal gøre for at kunne få glade gæster, der har mulighed for at kunne komme ind til dig i din virksomhed?
  • Vil du have en klar og tydelig plan at følge hvordan dine potentielle kunder kan komme ind i din virksomhed og bruge dine produkter?
  • Ville du ønske at du kan tiltrække yderligere kunder, så du kan booste din omsætning?
  • Ville du ønske at du kan få hjælp fra en, som har mærket det på egen krop, hvordan det er og som hjælper virksomheder med at få løst udfordringen?

For som jeg siger ”Glade kunder giver bedre omsætning” og det kan du mærke på bundlinjen, når året er omme og det hele skal gøres op.

Jeg hedder Søren, og jeg hjælper virksomheder med at øge tilgængeligheden både i den fysiske virksomhed med fysisk og psykisk tilgængelighed samt også webtilgængelighed, så de kan tiltrække ekstra potentielle kunder, som har et handicap, der ellers har afholdt dem til at være kunder i virksomheden grundet manglende tilgængelighedsforhold.

Taber du dine potentielle kunder online, har du også stor risiko for at miste dem som kunder i din fysiske virksomhed. Men jeg ved på egen krop hvad der skal til for at gøre tilgængeligheden i orden.

Dermed kan virksomheder med øget tilgængelighed booste deres omsætning, som gerne skal kunne ses på både den økonomiske som sociale bundlinie.

Derfor har jeg åbnet min kalender op til en GRATIS Business strategisession. Min store passion er at hjælpe virksomheder, fordi jeg selv ved, hvor pisse frustrerende det kan være at have at skulle besøge en virksomhed, men hvor der ikke er den rette tilgængelighed….

Giv mig et "TIDEN ER KOMMET" i kommentarerne, så finder vi et tidspunkt sammen eller kontakt mig for aftale på telefon 60896379